Mesajul președintelui Colegiului Farmaciștilor din România


Dr. Dumitru Lupuleasa Stimați colegi,

Suntem din nou în fața unui moment, an de an atât de așteptat: Gala premierii excelenței în profesia noastră, care se exercită deopotrivă cu știință, dar și cu inima….
Comunitatea în care trăim și căreia îi suntem dedicați, pacienții…ne-au demonstrat că au nevoie stringentă de noi, de profesionalismul nostru și de empatia cu care îi tratăm.
În profesia pe care am îmbrățișat-o nu poți activa fără să ai cunoștințe temeinice în domeniul tău de profil, fără să te perfecționezi continuu și nici fără să-ți iubești semenii, când a-i iubi înseamnă să-i ajuți la nevoie, să-i tratezi cu grijă, cu compasiune, respect și întelegere pentru suferința lor.
Gala Farmaciștilor omagiază colegii care au depășit pragul demnității, al corectitudinii și rigurozității cu care își exercită profesia, atingând excelența pe diferite segmente ale profesiei și prin implicare socială.
Vă invit să ne bucurăm împreună de acest eveniment festiv, prilej de a ne reîntâlni și de a avea alături de noi reprezentanți ai autorităților, instituțiilor, partenerilor cu care colaborăm și cărora le mulțumim că ne susțin în activitate.

Cu toată considerația,
Prof. univ. emerit dr. farm. Dumitru LupuleasaGala Farmacistilor 2022

developed by Incorom