Mesajul Domnului Prof. univ. emerit Dr. farm. Dumitru Lupuliasa, Președinte al CFR, cu ocazia evenimentului "GALA FARMACIȘTILOR 2023"


Dr. Dumitru Lupuleasa

Stimați colegi,


Deși de mai mult timp declarăm că profesia de farmacist se află la răscruce, am demonstrat cu ocazia tuturor manifestărilor științifice pe care le-am organizat, pe temele noastre de specialitate, că suntem încă o forță! Dispunem de voință!

Dispunem de hotărârea de a aborda dezvoltarea personală în contextul provocărilor domeniului nostru de profil de azi, mult diversificat în raport cu abilitățile tradiționale ale farmacistului de ieri!

Dispunem de dorința de a ne reinventa, abordând noi arii de expertiză care să se încadreze în realitatea progresului tehnologic!

Dispunem de determinarea de a depune constant eforturi pentru a crește gradul de conștientizare în societate, în ceea ce privește capacitatea de repoziționare a farmacistului în sistemul nostru de sănătate!

Și, nu în ultimul rând, dispunem de EXCELENȚĂ, pe care o premiem, an de an într-o gală, devenită tradiție. Cu ocazia acestui eveniment festiv, ne exprimăm satisfacția și recunoștința pentru a fi mereu onorați de prezența și suportul autorităților, colegilor și partenerilor din instituții și organizații.


Cu toată considerația,
Prof. univ. emerit dr. farm. Dumitru LupuliasaGala Farmacistilor 2022

developed by Incorom