Premiul pentru Campanii sociale, de informare a publicului larg, sau adresate profesioniştilor din domeniu (fundaţii, companii farmaceutice, asociaţii profesionale, ONG-uri) 


Puteti vota in fiecare zi, o data pe zi de la o adresa IP, incepand din 22.11 ora 12:00 pana in 07.12 ora 24:00
Campania "Farmexpert sprijina copiii din comunitatile vulnerabile!"
0Voturi

Anul trecut va prezentam comuna Galbinasi, o comunitate macinata de provocari materiale si de lipsa accesului la oportunitati. Aflata la doar 35 de km de Bucuresti, Scoala Gimnaziala Galbinasi are 542 de copii. Dupa un an plin de provocari si incercari, cei doi profesori Teach for Romania, ajutati de Farmexpert, vor continua si anul acesta sa faca eforturi pentru a-i invata carte pe cei mici.

Prezentareciteste mai mult...

Campania "Tu ce tulpina ai?"
0VoturiStudiile medicale arata ca infectia cu Human Papilloma Virus (HPV) este cea mai raspandita in randul bolilor cu transmitere sexuala. Se estimeaza ca in fiecare an, in Romania, sunt diagnosticate peste 3000 de cazuri noi de cancer de col uterin.

"Tu ce tulpina ai?" este o campanie derulata de lantul de farmacii Sensiblu impreuna cu laboratoarele Synevo pentru informarea pacientelor de sex feminin cu privire la importanta efectuarii analizelor pentru depistarea HPV.


Campania "Votez pentru sanatate!"
0Voturi

arpim logo

Asociația Română a Producătorilor de Medicamente, alături de Local American Working Group, a decis să demareze o campanie de comunicare, cu obiectivul de a obține un angajament asumat public de autorități în vederea dezvoltării unei strategii clare pentru regândirea sistemului de sănătate.

Campania este suținută de Coaliția cu același nume, care, pe lângă cele două entități inițiatoare, include asociații reprezentative ale pacienților, industriei farmaceutice, medicilor, farmaciștilor și societății civile.
Gala Farmacistilor 2021

developed by Incorom