TESTIMONIALE


Almin Adzovic
Almin Adzovic
" In atentia domnului Prof. Farm. Dr. Dumitru Lupuleasa Presedinte Colegiul Farmacistilor din Romania:
Stimate domnule Presedinte,
In acest cadru festiv stabilit prin evenimentul Gala Farmacistilor din 7 decembrie 2012, permiteti-mi sa va urez sincere felicitari pentru reusita acestui proiect deosebit, in numele conducerii asociatiei companiilor farmaceutice Local American Working Group (LAWG).
Un astfel de eveniment care reuneste actori cheie ai industriei farmaceutice din Romania este un exemplu de solidaritate, respect si marcheaza dorinta de a lucra impreuna pentru a creste accesul pacientilor romani la asistenta medicala de calitate.
Asociatia LAWG a fost infiintata in 2010 de catre companiile americane producatoare de medicamente, prezente în Romania, lidere in cercetare si biotehnologie, in scopul promovarii accesului pacientilor romani la tratamente inovative, care reusesc sa ofere o viata mai lunga, mai sanatoasa si mai productiva. Cu siguranta obiectivul LAWG este impartasit si de catre Colegiul Farmacistilor din Romania.
In acest sens, Colegiul joaca un rol imens in imbunatatirea asistentei medicale si a accesului la medicamente prin asigurarea faptului ca farmacistii isi dedica intreaga activitate pentru bunastarea pacientilor. Prin urmare, initiativa dumneavoastra de a recompensa prin onoare si recunoastere personalitati si reusite ale activitatii farmaceutice romanesti, merita intreaga consideratie si suntem bucurosi ca am putut lua parte, alaturi de dumneavoastra, la Gala Farmacistilor 2012. Desigur, va dorim mult succes in a duce mai departe traditia acestui eveniment si in anii ce vor urma si ne dorim ca aceasta colaborare dintre LAWG si Colegiul Farmacistilor sa devina cat mai stransa, in beneficiul pacientilor din Romania.
Cu deosebit respect,

Almin Adzovic
Presedinte LAWG "
Gala Farmacistilor 2022

developed by Incorom